22.02.1949  yılında Van’ın Çatak İlçesinde doğdu. İlkokulu 1ve 2 nci sınıflarını Çaldıran’da 3.4.5 nci sınıflarını Canik (Tımar) nahiyesinde okudu. Ortaokul 1nci sınıfı Van’da 2 ve 3 ncü sınıfı Adana Milli Mensucat Ortaokulunda okudu. Adana Erkek Lisesini bitirdi. Eskişehir Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümünden mezun olarak tahsil hayatını tamamladı.

İş hayatına okuduğu yıllarda başladı. Canik Tuz İşletmesinde tuzlu suyun havuzlara akmasını sağlayan pompalama işinde çalıştı.  Van İki Nisan matbaasın da kurşun harflerin kumbasa dizerek yazıları oluşturma işinde çalıştı. Adana’da Nuri Deliçay’a ait Yıldırım Muhasebe Bürosunda ve Akdeniz İplik Fabrikası çeltik bölümünde çalıştı.1969 Yılında Türkiye Jokey Kulübü Adana Hipodromunda bilet satış memurluğuna başladı. 1970 yılında Adana İl İmar Müdürlüğü’ne geçti. Aynı yıl meydana gelen Gediz Depreminde Çavdarhisar  İcra Amirliğinde görevlendirildi. 1973 yılında askerlik görevi için işinden .ayrıldı. Asker dönüşü Adana’da 1975 yılında Milli Mensucat Fabrikası Muhasebe servisinde fabrika kapanıncaya kadar çalıştı. 1977 yılında Oğuz Kitapevi adında kendi iş yerini açtı. 1979 yılında kardeşleri ile beraber uğradığı Marksist, bölücü saldırı sonucu kardeşini ve sağ gözünü kaybetti. 1979 yılı sonunda Türkiye Zirai Donatım Kurumu Adana Bölge Müdürlüğü muhasebe servisinde çalışmaya başladı. 1994 yılında Adana Büyükşehir Belediyesine Bütçe Müdürü olarak geçiş yaptı. 2012 Yılı Temmuz ayında emekli oldu.

Ortaokul yıllarından itibaren milliyetçi düşünce ve derneklerle haşır neşir oldu. Türkçüler Derneği, Türkiye Milliyetçiler Birliği Derneği, Türkiye Milliyetçiler Derneği, Adana Kültür Derneği, Türk Ocakları Adana Şube’lerinde üye, yönetici ve başkanlık görevlerinde bulundu. 1967 yılında arkadaşları ile birlikte çıkardıkları aylık “Haykır Ülkü, Fikir ve Sanat Dergisi” o güne kadar Adana’da neşredilen gazete ve dergilerin çok çok üstünde 2000 adet baskı yaptı.

Evli, biri kız diğeri erkek iki çocuğu vardır.

A-Z Üyelerimiz