AKD Topluluğu Web Sitesini size sunarken...

Aziz Okuyucular,

Adana Kültür Derneği Topluluğu’nun web sayfasını sanal ortama taşıdığımız bu ay, Ocak ayı aynı zamanda yüreğimizi burkan, içimizi yakan ve şahsen benim ve kardeşlerimin yaşadığı sürece hep acıyla hatırlayacağımız bir aydır. Çünkü bu ay Türk Milliyetçisi, Ülkücü, Adana Kültür Derneği üyesi sevgili kardeşimiz Yavuz Özkaya’nın Türk Milletini parçalara ayırarak bölmek için organize olanların kurşunlarıyla şehit edildiği aydır.

O gün o kurşunlara göğüslerini siper eden yiğitler, parçalanarak  Türkiye’nin parçalanmasına engel oldular.

Oysa bugün demokrasi, insan hakları, özgürlük, kardeşlik gibi sihirli ve elastiki bir takım kelime ve kavramların arkasına sığınarak dün kurşunla yapamadıklarını yeni yeni açılımlarla yapıyorlar.

Dün 12 Ocak 1979 Cuma günü sabahın erken saatlerinde görevlerine gitmek üzere evlerinde ayrılan Özkaya kardeşlere kalleşçe tuzak kurarak arkadan sinsice kurşunlayanlar, bugün her saat her dakika her saniye ellerine geçirdikleri iletişim araçlarıyla beyinlerimizi füzelerle saklamadan, gizlenmeden sürekli vuruyorlar. Her bombayla parçalanan ülkemin ve milletimin değerleri arkasından mutluluk çığlıkları atıyorlar.

Ne yazık ki dün ülkücü şehit haberleriyle içimiz günlerce kan ağlarken, bu gün karşılaştığımız yeni açılımların getirfiği şehit haberleri bir dakikamızı bile meşgul etmiyor. Ya öyle mi? Deyip geçiyoruz. Hassasiyetlerimizi kaybettik. İtiraf edemiyoruz, ama inancımız gölgelenmeye başladı. Haykırdığımızı zan ediyoruz oysa seslerimiz cılız çıkıyor. Ancak yakınlarımızdakiler duyabiliyor. Milletimiz ve Ülkemiz bölünüyor. Emperyalist güçler bu defa maşalarını çok iyi seçtikleri için canımızı acıtmadan alıyorlar. Farkına bile varmıyoruz.

Herhalde bu dönemde de Adana Kültür Derneği topluluğu olarak yapmak zorunda olduğumuz bir takım görevler vardır. Buna birlikte karar vereceğiz. Zaten bu sebeple web sayfasını hazırladım.

Adana'da olan arkadaşlarım 12 Ocak 2014 Pazar Günü Saat 12.30’da Asri Mezarlıkta Şehidimiz Yavuz Özkaya’nın mezarı başında buluşalım. “Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler.”  Hoşça Kalın.

Oğuz Özkaya

You have no rights to post comments